LANDHUIS

BAVEL

Dit royale vrijstaande landhuis heeft een ware metamorfose gekregen, door het rigoreus te verbouwen.

Tijdens het eerste gesprek met de opdrachtgever, lieten zij aan inge de bouwtekeningen zien voor de verbouwing. Het indelingsplan was nog wat hokkerig en niet helemaal logisch qua routing. Middels 1 snelle schets heeft Inge ter plekke duidelijk kunnen maken dat met een paar aanpassingen, het gehele plan en routing veel ruimtelijker en praktischer zou worden.

Dit plan heeft Inge verder uitgewerkt in een totaal-interieurontwerp en dit is geheel overgenomen in de verbouwing, inclusief nieuwe keuken, Masterbedroom met badkamer, en kinderbadkamer.

Door het consequent doorvoeren van kleuren en materialen is een rustige sfeer ontstaan die helemaal past bij de opdrachtgevers en in de architectuur van het landhuis.

Van de keuken, woonkamer, masterbedroom met walk-in closet en badkamer, tot en met het indelingsplan van de vleugel met de kinderkamers en kinderbadkamer, alles is gerealiseerd naar het ontwerp van Inge.

Ook de materialisering en styling van het interieur, incl. de keuken met de speciale D-Tile tegels gemaakte verrijdbare bar, de badkamers en de gashaard heeft Inge ontworpen, en zijn gerealiseerd naar het ontwerp van Inge.

128_1440.jpg