top of page

SHOWROOM

VERVOORT MEUBELEN

Goirle

Totaal interieurontwerp, incl. ontwerp van de nieuwe aanbouw met de entree en de 4 meter hoge stalen pui, de maatwerk natuurstenen balie, de maatwerk zwart corian met rookglas bar, het luxe directiekantoor, de presentatie voor de outdoor meubelen, en de presentatie in het souterrain.

 

De showroom van Vervoort meubelen straalde niet meer de gastvrije en dynamische sfeer van het bedrijf uit. We hebben de opdracht gekregen om een sfeervolle setting te creëren voor de hedendaagse interieurstijlen, bezoekers weer te inspireren, en een duidelijke routing te ontwerpen door de gehele showroom.

Als basis voor het interieurontwerp, hebben we het plafond in de gehele showroom zwart laten spuiten, nieuwe visgraat vloer laten leggen in de entree, en een gevlinderde betonvloer bij de bar in de outdoor presentatie. Hierdoor hebben de meubelen een rustige setting gekregen, waardoor ze stuk voor stuk mooi uitkomen in de presentaties. Voor de outdoor presentatie hebben we op maat gemaakt houten cabaña’s ontworpen.

Voor de vele verschillende stoelen hebben we een maatwerk kast ontworpen en een presentatie met hoge gordijnen in een cirkelvorm, waarbij fauteuils uitgelicht kunnen worden.

De restyling is gerealiseerd in samenwerking met styliste Christianne Stijns en het Vervoort designteam.

Fotografie: Sterckwerk

.

_8519.jpg
bottom of page