top of page

WOONBOERDERIJ

TETERINGEN

Eethoek Inge van Poppel Interieurarchite
Fan Heutink gerealiseerd project, Inge van Poppel Interieurarchitectuur (44).JPG

Inge houdt van momumentale panden. Het is dus altijd een feestje voor haar om te mogen meedenken, adviseren en ontwerpen voor de verbouwing van een authentieke woonboerderij als deze.

Voor deze sfeervolle woonboerderij uit 9001, heeft Inge het interieur ontworpen, en daarbij de indeling omgegooid. De leeftafel is aan de zijde met het (zon)licht gekomen, en de loungehoek aan de tuinzijde.

De nieuwe doorkijk-gashaard vormt het verbindend element tussen beiden.

de open vakkenkast met enkele massief eikenhouten deuren is geheel op maat gemaakt voor de ruimte, met veel aandacht voor de betaande balkconstructie.

De nieuwe TV-hoek is comfortabel en voldoende ruim voor de beide bewoners.

Voor de sfeer is een warme combinatie gekozen, waarbij zowel de originele houten balkconstructies en de nieuwe meubelen helemaal tot zijn recht komen.

Fotografie: Inge van Poppel

MONUMENTALE WOONBOERDERIJ 

TETERINGEN

Het is voor Inge een feestje om te mogen meedenken, adviseren en ontwerpen voor de verbouwing van een authentieke woonboerderij als deze.

Voor deze sfeervolle woonboerderij uit 1901, heeft Inge het interieur ontworpen, en daarbij de indeling omgegooid. De leeftafel waar de bewoners overdag veelvuldig gebruik van maken, is aan de zijde met het (zon)licht gekomen, en de loungehoek aan de tuinzijde.

De nieuwe TV-hoek is comfortabel en voldoende ruim voor de beide bewoners.

De nieuwe doorkijk-gashaard vormt het verbindend element tussen beiden.

De open vakkenkast met enkele massief eikenhouten schappen en deuren is geheel op maat gemaakt voor de ruimte, met veel aandacht voor de bestaande balkconstructie.

Voor de sfeer is een warme combinatie gekozen, waarbij zowel de originele houten balkconstructies, als de nieuwe meubelen helemaal tot zijn recht komen.

Fan Heutink gerealiseerd project, Inge van Poppel Interieurarchitectuur (22).JPG
bottom of page