top of page
Work in Progress- Herenhuis in Monument Klokkenberg Breda

Berry van Nes,
eigenaar Gr8 agency

Inge heeft een bijzonder goed gevoel voor ruimtes, vormen en materialen. En kan zich daarnaast goed verplaatsen in de personen waarvoor ze aan de slag gaat.

 

Deze combinatie maakt dat zij als interieurarchitecte verrassende concepten bedenkt die naadloos aansluiten bij de gebruiker.

Ook is het nog eens heel plezierig samenwerken met Inge.

Carin Withagen, huisarts Huisartsenpraktijk Vliethof

Toen wij voor de inrichting van de wachtkamer van onze huisartsenpraktijk zelf vastliepen heeft Inge ons fantastisch geholpen. Binnen de kaders van interieurkeuzes die al waren gemaakt en onze wensen heeft ze een origineel plan ontworpen waar we direct enthousiast over waren.

Inge ontwierp het interieur van onze wachtruimte en begeleidde de aankoop van de op maat gemaakte meubels zeer professioneel en aangenaam, met oog voor ons budget en onze praktische eisen op het gebied van functionaliteit.

We hebben nu een prachtige wachtkamer waar we dagelijks complimenten over krijgen en dat is de blikvanger van de praktijk.

Zonder aarzeling zullen we haar zeker weer inhuren voor de volgende uitbreiding of renovatie.

Frank Grootenboer
voorzitter stichting
Passief Bouwen
Nederland

Top qualities Inge:

Great Results, Good Value, Creative

“I have hired Inge several times as an interior architect for the decoration of my private residential villas. Inge is very creative and has a strong knowledge of interior materials, cloth, furniture, paint, varieties of finish and lighting.

She even designs unique objects and structures which complement your space.

Every time Inge was able to come up with a surprising solution, taking into account our budget and existing furniture.

Her designs always exceeded our expectations.”

CC Kunert, Marbella

Thank you again for the tremendous job you did for us at our new house in Marbella. You consistently exceeded my expectations. From our initial contact through to the actual installation, your design ideas, communication skills and ability to excel under time pressure all made working with you a pleasure.

Beginning with our very first contact, I have been incredibly impressed with your professional and creative approach.

I look forward to working together again and in the meantime wish you all the very best.

Jeroen Weijers
architect Van Oers Weijers Architecten

Al weer enige tijd geleden, mochten wij een prachtige villa in Teteringen renoveren en fors uitbreiden. Naast de vervaardiging van het ontwerp voor de uitbreiding, de technische uitwerking en het verzorgen van de aanvraag voor de vergunning, hebben wij het gehele traject ook mogen begeleiden.

De prettige en goede samenwerking met: Inge van Poppel Interieurarchitectuur, voor het totaal-interieurontwerp,  heeft geleid tot een prachtig resultaat en een zeer tevreden en enthousiaste opdrachtgever. 

Inge en Nico den Boer,
Oud-Beijerland

Voor een ingrijpende verbouwing en modernisering van ons landhuis uit 1955 waren we op zoek naar een binnenhuisarchitect die ons kon adviseren over zowel de ruimtelijke indeling als de complete inrichting.

In het woontijdschrift Stijlvol Wonen over een project van Inge van Poppel en na het bekijken van haar website besloten we contact met haar op te nemen.

 

Het klikte direct en kort na onze eerste bespreking lagen er 3 verschillende en inspirerende voorstellen op tafel voor de nieuwe indeling en inrichting van de begane grond en eerste verdieping. Inge had goed naar ons geluisterd en één van haar voorstellen sloot perfect aan bij onze eigen ideeën en wensen.

 

In de periode daarna is Inge nauw betrokken geweest bij de verdere detailuitwerking van de (technische) plannen en het ontwerp van o.a. keuken, badkamer, eetkamer, woonkamer, werkkamer en slaapkamer en alle daarvoor benodigde meubels en (inbouw)kasten.

Daarbij heeft Inge naast kwaliteit ook vooral gekeken naar gebruiksvriendelijke oplossingen.

 

Verder heeft Inge een prachtig lichtplan gemaakt en heeft zij ons fantastisch geholpen bij het uitzoeken van meubilair, stoffering, accessoires, lampen, tegels, verf en behang. Inge heeft daarbij materialen en kleuren zodanig weten te combineren dat het een prachtig geheel is geworden.

Na de 6 maanden durende verbouwing waren wij dan ook ontzettend blij met het resultaat.

 

Inge, nogmaals ontzettend bedankt voor jouw fantastische bijdrage aan dit project. Het was voor ons een uitermate plezierige samenwerking!

Work in Progress- Herenhuis in Monument Klokkenberg Breda

Carolien Zimmerman ,
office manager
Int. softwarebedrijf Utrecht

“Van een kale oppervlakte tot een productieve werkvloer. Dat is wat interieurarchitecte Inge van Poppel voor ons heeft gecreëerd.

Na ons introductiegesprek wist Inge meteen waar we met Zoho op de markt willen staan.

En dat imago straalt ons kantoor nu ook helemaal uit.

Door de kleurkeuzes van Inge voel je een warm welkom bij binnenkomst.

Zodra we gaan uitbreiden schakelen we de kennis en kwaliteiten van Inge zeker weer in!”

Diana Vink
eigenaar van Logimpro
(Logical Interim Projects)

Top qualities Inge:

Great Results, Personable, Creative

“Ik heb Inge leren kennen toen wij op zoek waren naar een keuken voor ons nieuwe pand. Doordat het een oud monumentaal pand betreft was er niets recht of haaks, waardoor het lastig was een goede keukeninrichting te kiezen. De adviezen, creativiteit en plaatsingsbegeleiding van Inge hebben er echter voor gezorgd dat er nu een moderne functionele keuken staat die mooi in de karakteristieke ruimte tot zijn recht komt.”

Petra Hafkamp
Global Marketing Lead Established Brands at Grünenthal Group

“ Inge haar aanpak bij de indeling en inrichting van onze nieuwe woning was creatief, praktisch, en hulpvaardig. Het feit dat we haar voor de derde keer hebben benaderd om ons nieuwe huis zo mooi en efficiënt mogelijk in te delen en in te richten zegt genoeg over hoe blij en tevreden wij waren/ zijn.

Tony Eckhardt
Manager Bouw&Techniek
Sligro Food Group

Top qualities Inge: Personable, Expert, Creative

“Inge heeft voor onze woning ontwerpen gemaakt voor de woonkamer en keuken. Deze zijn ook gerealiseerd volgens haar ontwerp. Ze heeft kennis van materialen en techniek, en o.a. veel ervaring met het realiseren van keukens en badkamers. Door haar creatieve en functionele ideeën, zijn de ruimtes verrassend en harmonieus geworden.”

Marianne  Carrière,
eigenaar Lumin

"Wij vroegen Inge mee te denken over de inrichting van onze studio, waar we graag een multifunctionele kamer van wilde maken. We hadden de wens om onze gasten op een comfortabele manier (ook voor langere tijd) te laten logeren, een tweede thuiswerkplek te creëren, meer opbergruimte te hebben en een extra zithoek te maken voor momenten waarop één van ons eigen vrienden of vriendinnen op bezoek heeft waar de ander niet bij is. En dat alles in één ruimte…

 

We bedachten zelf een ruimtebesparende oplossing van een ‘zwevend’ logeerbed boven het trapgat, maar Inge perfectioneerde ons idee door het trapje naar dit hoger liggende bed te herontwerpen met luxe blanke houten traptreden en een speels ‘vangnet’ van zwarte koorden zodat het bed volkomen veilig is. Zo werd het bed echt een eyecatcher en zit er nog veel handige opbergruimte onder verscholen, zodat onze gasten hun spulletjes makkelijk kwijt kunnen. Ik heb genoten van hoe ze samen met mijn man, die engineer is, over de Autocad tekeningen gebogen zat. Uit hun discussies kon ik meteen afleiden dat Inge een interieurarchitecte is die echt veel meer kan dan alleen ‘stylen' met kleur, meubels en kussentjes’. Zo werd het bed een echte co-creatie. Toen hadden we wel een plan voor het bed, dat we vervolgens zelf op maat gemaakt hebben, maar dan de rest nog….

 

De kracht van Inge is dat ze goed naar je wensen luistert, zowel je functionele wensen (hoe wil je de ruimte gebruiken) als naar je stijlvoorkeuren. Inge maakte een moodboard om ons de stijl te laten voelen en een tekening waarmee we de inrichting konden beoordelen. Ook had ze stalen van stoffen en verfkleuren bij zich toen ze het kwam presenteren bij ons thuis. We waren verrast door een aantal hele originele inrichtingsideeën. Daar waren we zelf nooit opgekomen. Zo bedacht Inge een verrijdbare dichte kastenwand met fotobehang, een koof langs het raam om een extra zitbank en tevens opbergruimte te creëren en een verrijdbare tafel die als bureau, maar ook als ‘stamtafel’ kan dienen. Warme kleurkeuzes, stoere lampen en een luie sofa vervolmaakten het geheel.

 

Als je nu onze studio binnenstapt, stap je in een warme andere wereld. De enorme foto van een bergketen in Kyrgyzstan op de kastenwand herinnert ons aan één van onze mooie verre reizen en brengt de natuur naar binnen. Op de kussens in de koof kun je met een boek wegduiken of een beetje voor je uit mijmeren en genieten van het ochtendzonnetje en het uitzicht op de waterplas voor ons huis. Overdag wordt er aan de royale tafel gewerkt, ’s avonds is hij beschikbaar voor een gesprek of een wijntje met een borrelplank. Logees voelen zich altijd meteen op hun gemak in deze kamer en genieten van de privacy die ze hebben met zelfs een eigen keukentje en een royale zithoek. Inge, door jou is onze studio één van de meest bijzondere kamers van ons huis geworden. Dankjewel!"

Lodewijk Varossieau
Founder/Creative Director  Superrebel.com

"Inge is very creative and talented.

I can recommend her to anybody who wants a special interior".

Chantal Eckhardt-Buijs - Breda Concern Administrator,
Outcom Beheer BV

“Inge heeft voor het bedrijfspand van Vision FLR in Breda een ontwerp gemaakt voor de presentatieruimte, haar ontwerp is ook zo doorgevoerd. Ze heeft daarbij middels een kleine architectonische ingreep de ruimte ruimtelijker gemaakt. Daarnaast heeft ze geadviseerd in de indeling van de ruimte en de keuze van de materialen, kleuren en verlichting. Het is een prettige, inspirerende en tevens functionele ruimte geworden dat het visitekaartje van het bedrijf is geworden. Inge denkt mee in creatieve oplossingen waarbij ze de wensen van de opdrachtgever en het budget niet uit het oog verliest.”

“Good interior architect - stabil  - one in a Million.”

Pijoter Lasiewicki
Project begeleider
Martha Bouwteam,
Antwerpen

“Wij willen jou bedanken voor al je advies, steun, inspiratie, enz.
Zonder jou was ons huis niet helemaal geworden wat het nu is.
Dankzij jouw inzicht en mensenkennis en de manier van mensen met alle respect benaderen, zijn wij heel erg tevreden met alle leuke details".

Ine van Laarhoven
Oirschot

Work in Progress- Herenhuis in Monument Klokkenberg Breda

Evelien Sombekke, Breda
 

"Onze inrichting bestond nog uit meubels uit onze studententijd dus het werd tijd voor iets nieuws. Maar waar te beginnen? Na een aantal winkels bezocht te hebben kwamen we er achter dat we er zelf niet uit zouden komen. We zaten vast aan de indeling die we hadden en ook onze smaak lag op sommige terreinen uit elkaar.

Via haar website kwamen we bij Inge uit. Al in het eerste gesprek merkten we dat ze onze vraag begreep en veel kennis van zaken had. Met gerichte vragen vormde ze een goed beeld van onze verschillende stijlen, maar zag ze ook de overeenkomsten. Ze heeft diverse indelingsplannen getekend waar we zelf nooit opgekomen waren. Na onze keuze voor een indeling heeft ze de tekening aangevuld met een lichtplan. Daarnaast heeft ze ons geholpen met een stijladvies en kleurkeuze. Tijdens de gesprekken had ze al verschillende kleur- en materiaalstalen bij zich waardoor wij ons een goede voorstelling konden maken van hoe de indeling en sfeer zouden kunnen worden.

De meubels zijn nog niet besteld, maar het plan van Inge is leidend, zowel wat betreft indeling, kleur en meubilair. We zijn heel blij dat we voor haar hebben gekozen. De vriendelijkheid en toegankelijkheid van Inge hebben we als zeer prettig ervaren. Geen vraag was te gek en we zijn beiden heel blij met de gemaakte keuzes. Het is straks echt ons interieur.

We bevelen Inge van harte aan!"

Peter van Brunschot, Nuenen

"Wij hebben een heel erg goed gevoel overgehouden aan de samenwerking met Inge.

Zowel persoonlijk, als het resultaat van de verbouwing van onze woonboerderij.
En wij niet alleen: tijdens onze housewarming werden veel foto's van het interieur, de keuken, badkamer, materiaal- en kleurgebruik etc. gemaakt. Erg mooie complimenten ontvangen!"

Neeltje Schilleman
kunstenares, Tilburg

"Soms kom je ergens binnen, heb je een kort, maar fijn intro gesprek en daardoor meteen een klik.

Dat is wat wij hadden bij Inge 

Toen was eigenlijk al beslist wat maanden later definitief werd.

Inge moest, vonden wij, onze woon en eetkamer intekenen.

Inge is een vakvrouw puur sang die voor ons ook nog eens een wandkast op maat heeft getekend van maar liefst 6 meter breed.

Door er een schuifdeur in hetzelfde materiaal en kleur in te plaatsen was ons “probleem” dat de deur in de living zat opgelost en is deze zelfs prachtig geworden.

Wij krijgen hier van iedereen die ons bezoekt complimenten over.

Onze woon wensen zijn door Inge meer dan verwezenlijkt.

Inge kan goed samenwerken met de opdrachtgever, maar zal altijd haar eigen ideeën op een positieve manier inbrengen, waardoor er een extra dimensie komt in het eind resultaat.

Inge combineert haar professionaliteit met een gezonde dosis humor en heeft ons, ons eigen droominterieur gegeven.

Dank Inge!"

Jan Verdaas  ,
Voormalig eigenaar
Montall keukens, Breda

"Voor het aanpassen van mijn interieur zocht ik iemand die mij daarbij kon helpen. Via via kwam ik uit bij Inge. Wij zijn aan tafel gaan zitten om alles te inventariseren en mijn wensen kenbaar te maken. Een korte tijd later kwam Inge terug met ideeën, keurig uitgewerkt op tekening. Tot mijn verrassing bleken er nog 2 extra alternatieven bij te zitten, zodat er 3 keuzemogelijkheden waren. Inge heeft een arsenaal aan monsters, stalen, en materialen bij zich, van verfstalen, vloerbedekking, houtsoorten en dergelijke. Keuze te over! Dan wordt er verder gebrainstormd over de keuzes die je maakt, en waarom dat niet altijd de juiste (verantwoorde) keuze is. Bij de volgende sessie had Inge een lichtplan gemaakt en worden er technische details besproken. Ja, er ligt werkelijk een compleet plan op tafel. Inge is zeker niet opdringerig met haar mening, en geeft je de ruimte om naar alternatieven te kijken, om samen tot een definitieve keuze te komen. Ik heb recent met Inge de definitieve keuzes gemaakt en de verfkleuren vastgelegd. De eerste voorbereidingen zijn reeds gemaakt, en de planning ligt vast!

Ik heb heel prettig met Inge gewerkt en kan haar van harte aanbevelen; U vindt een professional die van wanten weet!!"

Ruud van Hemert,
Eigenaar Houtmerk Breda

 

“Met veel overeenkomsten in opleiding en achtergrond is het werken met Inge een verademing. Kenmerkend voor haar werkwijze is de keuze voor onberispelijke kwaliteitsproducten en toepassen van verfijnde materialen als basis, altijd in de juiste verhouding toegepast. Haar portfolio is gevuld met toegankelijke en leefbare ontwerpen, met heldere structuur en doordachte detaillering als belangrijk ingrediënt. Inge kijkt verder dan vormgeving en vertrouwt daarbij op haar brede productkennis van verlichting, sanitair, keukens en stoffering. Haar vastberaden en geduldige werkwijze is in deze tijd iets om op te kunnen bouwen, zowel als collega als opdrachtgever.”

Kim van den Heuvel,
Teteringen

"We hebben tijdens de bouw van ons nieuwbouwhuis Inge ingeschakeld om zo de inrichting vorm te geven.

Inge is creatief, voelt goed aan wat we willen en durft ons uit te dagen om ook te kijken en na te denken over sferen en een bijbehorende inrichting waar we zelf nooit aan zouden hebben gedacht.

Inge weet goed rekening te houden met ieders budget en is erg geduldig.

We zijn heel blij met de keuzes die we samen met Inge tot nu toe hebben gemaakt en stukje bij beetje veranderd onze huiskamer van een grote, kille ruimte naar een gezellige, warme plek waar we ons helemaal thuis voelen.

 

Ontzettend bedankt zover Inge maar ik weet zeker dat we je nog wel nodig zullen hebben de komende tijd!".

Lauran van Poppel
Projectontwikkelaar 
Van der Heijden bouw & ontwikkeling

“Inge is een toegewijde Interieurarchitect : nauw betrokken bij alle aspecten van haar beroep en ook zeer geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen. Deze houdt ze bij middels tijdschriften, bezoeken van beurzen (natuurlijk ieder jaar Milano en Kortrijk) en tentoonstellingen en op vakantie gaan naar inspirerende plekken zoals Italië en Spanje. Haar diversiteit aan ontwerpen is groot en ze heeft hier ook al heel wat in gerealiseerd : woonkamers, badkamers, keukens maar ook balies, entreepartijen en kantoorruimten. Met een grote passie en specialisme bedenkt zij interessante combinaties van kleuren, verlichting, meubelen en stoffen en daarboven is zij zeer creatief in het bedenken van onconventionele oplossingen voor inrichtingsvraagstukken, waarbij de beleving van de ruimte en de wensen van de klant voorop staan. Ik ben zelf 2 keer klant van haar geweest met mijn 2 appartementen waarin ik woonde, en nu nog woon, en beide keren heeft ze mij daarin geholpen met de inrichting, inkoop en aankleding van de woonkamer, badkamer, keuken, hal en slaapkamers en bijgestaan in het kiezen en inkopen van de juiste designmeubelen om het ontwerp af te maken. Vooral de originele wandbekledingen zijn daarin een opvallend element.”

bottom of page