top of page

BOS-VILLA

TETERINGEN

26 Badhuys project 2 Teteringen DZ.jpg

Aan het einde van een smal straatje in de bossen, verrijst een ware verrassing: de verbouwde villa, waar design en vintagemeubels schitteren dankzij een krachtige en rustige basis.

Inge heeft voor de verbouwing het totaal-interieurontwerp gemaakt, het verlichtingsplan en het huis samen met de bewoonster ingericht en gestyled.

 

De geheel op maat gemaakte keuken heeft een multifuncionele hoge achterwand, bestaande uit stalen taatsdeuren, maatwerk kasten, een ‘hidden door’ naar de bijkeuken en een doorkijkhaard.”

Het vaste maatwerk werd gerealiseerd Het Interieurhuys en Het Badhuys. De meubelen zijn geleverd door RAW Interiors.  De woonkeuken werd het hart van het huis, met prachtig uitzicht op het bos.

VERBOUWING MET LEF

Het huis leek op een vervallen jeugdherberg uit de jaren zeventig.

Na ruim anderhalf jaar verbouwen is het een comfortabele gezinswoning geworden.

 

“Inge is onze reddende engel geweest, ze zag de mogelijkheden die wij zelf niet zagen en bedacht met vooruitziende blik en lef een compleet nieuwe indeling.

Uiteindelijk bleven er twee muren in het huis staan ​​en werd het gebouwd volgens het plan van Inge. Ze heeft goed naar de indeling gekeken om er zeker van te zijn dat deze geschikt was voor ons gezin met twee zonen.

De keuken en de eettafel vormen het centrale punt. Ook heeft Inge bewust leuke hoekjes gecreëerd zoals de bibliotheek.

En mijn favoriete plek in huis: de masterbedroom met de luxe badkamer die Inge ook heeft ontworpen.

In ons op maat gemaakte familiehuis geven we feestjes, waar mensen lachen en huilen en alles daartussenin. Wij gaan hier nooit meer weg!”

 

Project gerealiseerd in samenwerking met:

Meubelen: 't Looiershuis

Badkamers: Het Badhuys

Keuken: Kitchenconcepts

Fotografie: Denise Zwijnen 

03 SW Inge Van Poppel DZ - kopie.jpg
bottom of page