DIJKHUIS MET VERBOUWDE SCHUUR

BETUWE

Bloed, zweet en tranen…Zo mag je de verbouwing van het dijkhuis wel samenvatten. Maar al die inspanning is niet voor niets geweest: het pand is van een oud voorhuis met vervallen schuur getransformeerd in een woning om van te dromen.

In eerste instantie ging de aandacht vooral uit naar de oude schuur, waar Inge de woonkeuken, de masterbedroom met badkamer en walk-in closet voor heeft ontworpen.

Maar nog voordat die klaar was, heeft Inge ook de al bestaande plekken in het dijkhuis mogen ontwerpen en realiseren.

Zo heeft ze de woonkamer ingericht met de royale hoekbank en de maatwerk haardwand met nissen voor de TV, houtblokken en haard ontworpen, de TV/gameroom, en de jongensslaapkamer met stoere maatwerk bureautafel en blauwstalen kledingkast.

Zo ontstond er een complete eenheid in stijl en zijn alle plekken mooi met elkaar verbonden.

Fotografie: Tessa Francesca

Inge%20van%20Poppel%20Interieurarchitect
281_2160
235_2160
242_2160
256_2160