top of page

STADSBOERDERIJ AAN DE LINGE

DE  BETUWE

Bloed, zweet en tranen…Zo mag je de verbouwing van deze stadsboerderij, oorspronkelijk gebouwd rond 1830,  wel samenvatten. Maar al die inspanning is niet voor niets geweest: de stadsboerderij is van een oud dijkhuis met vervallen schuur fraai getransformeerd in een comfortabele en riante woning om van te dromen.

In eerste instantie ging de aandacht vooral uit naar de oude schuur, waar Inge de woonkeuken, de masterbedroom met badkamer en walk-in closet voor heeft ontworpen.

Maar nog voordat die klaar was, heeft Inge ook de al bestaande plekken in het dijkhuis mogen ontwerpen en realiseren.

Zo heeft ze de woonkamer ingericht met de royale hoekbank en de maatwerk haardwand met nissen voor de TV, houtblokken en haard ontworpen, de TV/gameroom, en de jongensslaapkamer met stoere maatwerk bureautafel en blauwstalen kledingkast.

Zo ontstond er een complete eenheid in stijl en zijn alle plekken mooi met elkaar verbonden.

Fotografie: Tessa Francesca

Inmiddels hebben de bewoners een volgende stap gemaakt en een monumentale woonboerderij gekocht met meer grond, die Inge ook weer helemaal mag inrichten.

De video van de makelaar geeft een mooi compleet beeld van de sfeervolle stadsboerderij, waar de bewoners met veel plezier hebben gewoond.

Inge%20van%20Poppel%20Interieurarchitect
281_2160
235_2160
242_2160
256_2160
bottom of page