KANTOOR VASTGOEDBESCHERMER

BETUWE

Voor dit sfeervolle kantoor heeft Inge het interieurontwerp mogen maken. daarbij heeft zij een op maat gemaakt bureau toegepast met organisch boomstamblad, geïntegreerde staande bureaulampen en electra-voorzieningen .

Het door Inge ontworpen blauwstalen open wandelement biedt ruimte aan persoonlijke items.

De blauwstalen archiefkast is ook speciaal op maat gemaakt, waarin de noodzakelijke archiefmappen uit het zicht worden opgeborgen.

Inge heeft voor een akoestisch werkend behang gekozen op de achterwand. 

De inbouwhaard met behang van Elitis, en het loungegedeelte geven de ruimte een huiselijke en warme sfeer.

IMGP8443.jpg
Directiekantoor aan de Linge, Betuwe, Inge van Poppel Interieurarchitectuur (2)
Directiekantoor aan de Linge, Betuwe, Inge van Poppel Interieurarchitectuur (3)
Directiekantoor aan de Linge, Betuwe, Inge van Poppel Interieurarchitectuur (4)
Directiekantoor aan de Linge, Betuwe, Inge van Poppel Interieurarchitectuur