top of page

LUXE NIEUWBOUW

VIANEN

De bewoners van deze vrijstaande nieuwbouwwoning gaven Inge direct na de aankoop de opdracht om een totaal-interieur te ontwerpen in een luxe, en tevens praktische sfeer. 

Inge heeft daardoor de gehele indeling kunnen ontwerpen, en alle benodigde aansluitingen voor de keuken, gashaard en verlichting naar haar ontwerp kunnen laten installeren.

Ook de visgraat eiken vloer, de meubelen, raambekleding, gordijnen en verlichting heeft Inge geadviseerd en zijn geleverd volgens haar kleuren- en materialenvoorstel.

Hierdoor is er een sfeervol interieur ontstaan, dat in alle ruimtes de warme luxe sfeer uitstraalt.

Fotografie: Inge van Poppel

IMGP7231.jpg

LUXE NIEUWBOUW 

VIANEN

De bewoners van deze vrijstaande nieuwbouwwoning gaven Inge direct na de aankoop de opdracht om voor hen een totaal-interieur te ontwerpen in een luxe, en tevens praktische sfeer. 

Inge heeft daardoor de gehele indeling van de begane grond kunnen ontwerpen, en alle benodigde aansluitingen voor de keuken, gashaard en verlichting naar haar ontwerp kunnen laten installeren.

Ook de visgraat eiken vloer, de meubelen, raambekleding, behang en verlichting heeft Inge geadviseerd en zijn geleverd volgens haar kleuren- en materialenvoorstel.

Hierdoor is er een sfeervol interieur ontstaan, dat in alle ruimtes de warme luxe sfeer uitstraalt.

IMGP7221.jpg
bottom of page