MARKETING BUREAU

BREDA

Voor dit vooraanstaand marketingbureau heeft Inge het interieur mogen ontwerpen voor de verbouwing van het statig monumentaal pand in Breda.

 

Naast het interieurontwerp, heeft Inge de gehele verbouwing begeleidt, het verlichtingsplan getekend, en tevens alle materialen geadviseerd zoals de vloer- en wandafwerkingen, het materiaal- en kleurgebruik, de meubelen, en de verlichting.

De receptie, en de door Inge ontworpen op maat gemaakte betonnen bar heeft Inge gesitueerd in de uitbreiding van het pand, aan de achterzijde. 

De werkplekken, het directiekantoor, en de bioscoop/presentatieruimte zijn gevestigd in het oorspronkelijk gedeelte van het pand.

De sfeer van het klassieke pand , in combinatie met de sfeer van de lichte, open en strakke uitbreiding versterken elkaar, en geven gestalte aan de creativiteit van het bedrijf.

SUPERREBEL_2018-6.jpg