top of page

RUIMTELIJKE SCHUURWONING

RIJSBERGEN

Voor deze fraaie en ruimtelijke schuurwoning heb ik het interieurontwerp mogen maken, incl. voorstel voor de nieuwe meubelen en verlichting.

De opdrachtgevers van deze woning houden van tijdloos design, gecombineerd met stoere materialen zoals de gevlinderde betonvloer, massief hout,  de stalen dakconstructie en stalen deuren.

In de sfeer van het ontwerp van de  schuurwoning, heb ik de ruimtes ingericht met ruimtelijke meubelen, waardoor de ruimtelijkheid en het zicht op de tuin met zwembad open blijft.

Natuurlijke materialen zoals het houten plafond, de stoffering & kleurcombinatie van de gekozen meubelen en vloerkleed,  en natuurlijk de stoere stalen kachel, geven de warme en persoonlijke sfeer.

Fotografie: Tessa Francesca

13.jpg

RUIMTELIJKE SCHUURWONING

RIJSBERGEN

Een sfeervol & persoonlijk interieur voor modern wonen op het platteland!

Voor deze fraaie en ruimtelijke schuurwoning heeft Inge het interieur met nieuwe meubelen, kunst en verlichting mogen ontwerpen en ingericht met designklassiekers, kunst, opvallende hanglampen en op maat gemaakte eettafel en stalen kozijndeuren

De opdrachtgevers van deze schuurwoning houden van tijdloos design, gecombineerd met stoere materialen zoals de betonnen vloer, houten lattenplafond, de stalen dakconstructie en stalen kozijndeuren.

In de geest van het ontwerp van de schuurwoning heeft Inge het interieur ontworpen met ruimtelijk meubilair, zodat het open karakter en het zicht op de tuin met zwembad open en ruimtelijk blijft.

Natuurlijke materialen, de op maat gemaakte stoffering & kleurencombinatie van de gekozen designmeubelen, vloerkleed, kunst, de hanglampen van Tom Dixon en natuurlijk de stoere stalen kachel, (die niet mag ontbreken in een woning als deze), zorgen voor de warme en persoonlijke sfeer.

Fotografie: Tessa Francesca

Tekst: Yvonne van Galen

Project gepubliceerd in Magazine

Landelijk Wonen

13.jpg
bottom of page