top of page

DE NIEUWE GENERATIE

Deze jaren 60 woning was van de grootouders van mijn opdrachtgevers.

 

De woning is in opdracht van het jonge stel geheel gemoderniseerd, met als uitgangspunt een ruimtelijk en open karakter. 

 

Beneden zijn er verschillende muren uitgebroken, is de keuken verplaatst, zijn er ramen weggehaald en nieuwe gemaakt.

Inge heeft hiervoor het indelingsplan gemaakt, en de keuken ontworpen met het carrara marmeren blad, en koperen achterwand in de coffeecorner.

Ook is de woning uitgebouwd over de gehele breedte, met een 8 mtr. brede harmonicapui, waardoor binnen naadloos overloopt naar buiten, met uitzicht op de tuin met luxe bijgebouw incl. buitenhaard en buiten-TV.

Een noodzakelijke draagkolom, heeft Inge slim weggewerkt in het ontwerp van de ruimtedelende kast, waarin ook een haard, TV en audio is ingebouwd.

Het dak ging er af en die etage werd verhoogd, zodat er een royale masterbedroom gerealiseerd kon worden

 

Voor de sfeer, kleur en materiaalbepaling kreeg Inge de uitdaging een stijlvol interieur te ontwerpen, waarbij ze zicht beiden helemaal thuis voelen.

De opdrachtgeefster: 

Inge  heel goed naar ons geluisterd en dacht mee over de indeling van de ruimtes, de juiste maatvoering van alle meubels en maakte het ontwerp van de keuken en de roomdivider. Het lukte haar wonderwel om precies de goede mix van onze smaken te vinden. Overal in huis komt onze favoriete tint donkerblauw terug en voor de jonge hippe vibe zijn er koperen accenten: precies genoeg kleur zonder dat het schreeuwt. Ze heeft voor ons de perfecte balans gebracht, wij vinden het allebei prachtig...

 

Tekst: Yvonne van Galen

Fotografie: Tessa Francesca

Gepubliceerd: Stijlvol Wonen

4 Terheijden TFP.jpg
bottom of page