JAREN 50 LANDHUIS

OUD-BEIJERLAND

De bewoners woonden ruim twintig jaar in hun woning en hebben al verschillende verbouwingen achter de rug. Pas geleden besloten ze om nog een keer alles up-to-date te maken en volgde er een ingrijpende metamorfose.

”We hebben eigenlijk een nieuw huis in onze bestaande woning gemaakt”, zegt Nico.

Alles is hier nieuw, en dat het een geheel is geworden is helemaal aan Inge te danken. Zij heeft ons interieur naar een hoger plan getild. Ze tekende de keuken, ontwierp de badkamer en de inbouwkasten en bedacht de nieuwe indeling mee.

Daarnaast adviseerde ze ons op het gebied van kleuren en materialen en zocht ze alles met ons uit. Er is letterlijk over elke centimeter in dit huis nagedacht.

Ons huis lijkt door de nieuwe indeling ook veel groter, het is alleen maar positief.

 

Ik ben in mijn werkende leven heel veel op reis geweest en heb eerlijk gezegd in al die jaren maar weinig van ons huis genoten. Nu ik met pensioen ben en het na de verbouwing zo ontzettend prachtig is geworden, geniet ik er elke dag van. Er is geen plek ter wereld waar ik liever ben dan hier. Mijn echtgenote en ik gaan hier hopelijk samen heel oud worden”, lacht hij. 

Fotografie: Tessa Francesca

1.jpg