WOONBOERDERIJ 

NUENEN

Voor de verbouwing van deze boerderij uit 1932, aan de rand van de bossen in Nuenen, heeft Inge het totaal-interieurontwerp mogen maken.

De gehele boerderij is gestript, en opnieuw ingedeeld naar het indelingsplan dat Inge heeft ontworpen, incl. woonkeuken met eethoek in de oude opkamer, masterbedroom , masterbathroom, home office en zithoek met nieuwe houtkachel.

Authentieke details zoals de oude spanten en constructiebalken zijn bewaard gebleven en opgenomen in het nieuwe ontwerp, waaromheen de stalen pui compleet op maat is gemaakt.

De begane grond heeft een nieuwe stoere gevlinderde betonvloer gekregen.

De mosterdtinten op de wanden geven, in combinatie met de nieuwe cognac lederen bank, wollen vloerkleed, boomstamtafel en linnen gordijnen, een warm en zonnig kleuraccent aan het interieur.

De boerderij heeft een ware metamorfose ondergaan, maar heeft zijn karakter behouden en is door het gebruik van de natuurlijke materialen helemaal passend in de uitgestrekte bosrijke omgeving.

Project Woonboerderij,  Inge van Poppel