MANCAVE APPARTEMENT 

UTRECHT

Bij Inge's eerste bezoek aan dit appartement met geweldig uitzicht,  was het hokkerig met een donkere, smalle gang van meters lang. De opdrachtgever vroeg Inge om mee te denken over de mogelijkheden van het appartement, nog voordat hij het officieel had gekocht.

Inge kreeg de vrije hand om de wanden te laten slopen en het appartement helemaal opnieuw in te delen, passend bij de single levensstijl van de opdrachtgever.

In het indelingsplan is Inge uitgegaan van het creëren van een "loft-gevoel", met een maximaal gebruik van daglicht.

De keuken, slaapkamer, badkamer kregen allemaal een nieuwe plek

Door het materiaalgebruik zoals een marmeren keukenblad, visgraat vloer, behang, kreeg het gehele appartement een stoere, luxe uitstraling, in de sfeer van een "mancave".